Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Mediul de Afaceri

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 21-27 Mai 2012, Societatea Studenţilor Europenişti organizează Mediul de Afaceri, un proiect ce-și propune o conexiune durabilă între mediul academic și mediul antreprenorial clujean.

De asemenea, se doreşte să se promoveze valorile şi educaţia de business în rândul tinerilor studenţi din Cluj-Napoca şi să sprijine iniţiativele antreprenoriale ale acestora.

Ediția din acest an este dedicată business-ului clujean și reunește marile branduri de Cluj dispuse să transmită tinerilor din know-how-ul și experiența acumulte de-a lungul timpului. Proiectul urmăreşte să le prezinte participanţilor poveştile de succes din spatele unor business-uri clujene cunoscute, precum Banca Transilvania, Jolidon, Brinel, Trilulilu sau Grupul Janis.

Activitățile organizate în cadrul proiectului constau în conferințe, dezbateri, cursuri intensive de pregătire, simulări, activități de business networking, sesiuni de pitching și vizite la companii.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, înscriși în forme de învăţământ superior, dornici să participe la proiectul Mediul de Afaceri, pot să se înscrie accesând site-ul evenimentului.

În acest demers, Societatea Studenţilor Europenişti se bucură de susţinerea Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca şi crede în necesitatea unui asemenea proiect pentru a stimula interesul tinerilor pentru antreprenoriat.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.