Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Marketing Tribe

Data
Loc
Cluj-Napoca

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, începând cu ora 18:30, la Hotel Golden Tulip din Cluj Napoca va avea loc lansarea Marketing Tribe, proiect ce reuneşte consumatorii şi furnizorii serviciilor de MarCom.

Sub egida Smarter by Association, echipa IAA YP Cluj lansează primul număr al catalogului Marketing Tribe, singurul instrument de acest gen din industria locală, dedicat specialistului de MarCom din companii ce activează in diverse sectoare de activitate. Scopul catalogului este să faciliteze conexiunea dintre consumatorii şi furnizorii de servicii de marketing şi publicitate. Catalogul cuprinde segmentarea specializată a furnizorilor de servicii de MarCom, date de contact actualizate a 66 de agenţii, precum şi articole de specialitate.

Evenimentul va debuta cu un discurs pe tema aplicaţiei teoriei triburilor în MarCom, susţinut de omul din spatele proiectului Românii sunt destepţi (Sebastian Olar, Copywriter McCann Erickson), urmat de lansarea catalogului Marketing Tribe precum şi de alte surprize. A doua parte a evenimentului va fi dedicată networking-ului şi degustării de vinuri rafinate.

Catalogul face parte dintr-o serie de iniţiative gandite de IAA YP Cluj, prin care ne dorim să contribuim la dezvoltarea mediului local de MarCom. Astfel, ideea de trib reprezintă o invitaţie la asociere, adresată specialiştilor de marketing din companii ce activează in diverse sectoare de activitate şi agentiilor/companiilor furnizoare de servicii de MarCom, cu scopul de a genera idei magnet, care le diferenţiază produsul, inspira piaţa şi setează noi standarde în industrie, contribuind astfel la dezvoltarea acesteia. Conţinutul catalogului se axează pe subiectele identificate în urma unei analize efectuate de către echipa IAA YP Cluj în rândul a 100 de specialişti de MarCom. Astfel, catalogul cuprinde segmentarea specializată a furnizorilor de servicii de MarCom, date de contact actualizate a 66 de agenţii, precum şi articole de specialitate spune Victor Gavronschi, managerul proiectului.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitaţii, în limita locurilor disponibile. Invitaţiile pot fi solicitate la adresa: iaa.yp.cluj@gmail.com.

IAA YP Cluj este un program al IAA ce reuneşte tineri pasionaţi de comunicare şi marketing care vor să contribuie la dezvoltarea domneiului marcom. La nivel internaţional, International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cat şi ale practicanţilor individuali.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.