Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Maria BRUDAȘCĂ – Finding Without Searching

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Vineri, 24 Septembrie 2010, începând cu ora 19:00, Cărturești Cluj-Napoca te invită la vernisajul expoziției de ilustrații Finding Without Searching a artistei Maria BRUDAȘCĂ.

Pornite tocmai de la ideea lipsei scopului, lucrările nu sunt făcute pentru ceva anume, nu au o destinație clară, sunt doar o mostră de ceea ce se poate face într-o stare de relaxare totală, lipsită de așteptarea presantă de a scoate ceva cu miez.

Ceea ce vreau sa transmit e că prin joaca și curiozitate se anulează previzibilitatea, monotonia și imaginea servită „de-a gata”, în care privitorul nu mai poate interpreta, pentru ca toata informația este deja prezentă, uneori intr-un mod prea evident. O ilustrație este ceva ce fiecare privitor corelează cu altceva, pornit din el – trebuie sa fie o imagine pe care să o poată explora și care să fie generoasă în posibilități. (Maria BRUDAȘCĂ)

Vernisajul va avea parte de concursul sonor al colegilor de atelier ai Mariei, Bogdan RAKOLCZA, Adi CIMPOIEȘU şi Daniel AGA.

Maria BRUDAȘCĂ este o artistă clujeană care lucrează mai ales în domeniul imaginii bidimensionale – ilustrație, grafică, desen, pictură, fotografie. Este studentă în anul trei la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Din 2009 este membră a Federației Fabrica de Pensule, mezina atelierului ABCD Maria.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.