Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Marea goană după ouăle de Paşte

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Polus Center îi aşteaptă pe cei mici şi anul acesta la Marea goană după ouăle de Paşte. Micuţii ce vor găsi ouăle de ciocolată ascunse de Iepuraş vor avea parte de multe surprize. În plus, copiii vor putea participa şi la Atelierul Iepuraşului ce va avea loc în aceeaşi zi la Polus Center.

În a doua zi de Paşte, cei mici se vor întrece din nou la Marea goană după ouăle de Paşte, ce va avea loc la Polus Center, luni, 16 Aprilie 2012. Toţi copiii ce îl vor ajuta pe Iepuraş să găsească cele 1.750 de ouă de ciocolată, ascunse pe terenul de paintball de lângă intrarea numărul patru a centrului comercial, vor avea parte de multe surprize.

Înscrierile în Marea goană după ouăle de Paşte vor începe de la ora 12:00, iar la competiţie vor putea lua parte maxim 350 de copii. Ca şi în anii precedenţi, întrecerea micuţilor va fi împărţită pe două categorii de vârstă.

De la ora 13:00, vor porni în căutarea ouălor de ciocolată copiii cu vârste cuprinse între patru şi șapte ani, urmând ca de la ora 13:20 să intre în cursă copiii cu vârsta cuprinsă între opt şi 12 ani. Ca în fiecare an, Iepuraşul îi va răsplăti pe micuţii ce vor ajunge la linia de sosire a competiţiei cu cinci ouă de ciocolată găsite.

Marea goană după ouăle de Paşte, va avea loc începând cu ora 12:00, pe terenul de paintball de lângă intrarea a patra a centrului comercial.

Mai mult, Iepuraşul îi invită pe cei mici să ia parte la un atelier de creaţie, unde prichindeii îşi vor pune la contribuţie creativitatea pentru a încondeia ouă şi pentru a construi diferite figurine. Atelierul Iepuraşului va avea loc în data de 16 aprilie, între orele 14:00 și 20:00, şi se va desfăşura în zona de food court a centrului comercial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.