Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Managementul furiei

Data
Access
10 lei

Marți, 29 Aprilie 2014, între orele 18:00 și 21:00, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca va avea loc atelierul intitulat Managementul furiei susținut de psihologul Claudia Găgeanu.

Furia este ca un cărbune aprins pe care îl ții strâns în pumn pentru a-l arunca către altcineva: TU ești acela care se va arde.

Furia are un rol în viața noastră, însă uneori poate ajunge o emoție intensă, care ne controlează gândurile și comportamentele, ne distruge relațiile cu ceilalți, ne tulbură liniștea și ne amărăște zilele.

Atelierul se adresează tuturor celor care doresc să:

  • controleze emoția de furie pentru a nu o mai lăsa să le afecteze relațiile cu ceilalți și starea lor de bine de zi cu zi;
  • înțeleagă de ce se înfurie;
  • dobândească o perspectivă nouă asupra situațiilor neplăcute, frustrante care le înfurie în mediile lor de viață;
  • învețe strategii de rezolvare eficientă a problemelor, pentru a evita să se înfurie;
  • știe ce să facă cu furia, odată ce a apărut, pentru a nu o lăsa să preia controlul asupra lor (tehnici de control emoțional);
  • înțeleagă cum să facă față furiei altora pentru a nu lăsa această emoție să le distrugă relațiile.

Atelierul va oferi instrumentele necesare pentru a controla cu succes furia, iar participanții vor avea parte de activități practice în care își vor identifica sursele generatoare de furie și vor lucra asupra problemelor proprii și, la final, vor deprinde tehnicile cele mai potrivite pentru ei în combaterea efectelor nocive ale furiei.

Claudia Găgeanu este psiholog, urmând cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, și membru Minte Forte, având o bogată experiență în lucrul cu oamenii.

Înscrierile la atelier se fac până în data de 28 Aprilie 2014 printr-un e-mail la adresa dezvoltare.personala@minteforte.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația Minte Forte.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.