Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

MAD

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Marţi, 16 Aprilie 2013, începând cu ora 21:00, la Casa TIFF Cluj-Napoca va avea loc un concert de jazz susținut de trupa germană MAD.

MAD este un trio de protagonişti talentaţi ai scenei germane de pop şi jazz, care s-au unit în acest ansamblu pentru a produce muzică groove cu umor, pasiune, improvizaţie, jazz şi funk. Fiecare dintre muzicieni şi-a făcut, şi în afara trio-ului, un nume în diferite ansambluri.

M – Martin Mexiner din Ulm a studiat pian jazz în Krumbach şi Mannheim. În band-uri diferite, a cântat la fiecare instrument cu clape, mai ales la orga sa Hammond. A obţinut premii la concursuri internaţionale precum Startbahn Jazz sau Jazz Hoeilaart şi s-a aflat pe scenă alături celebrităţi precum Cassandra Steen sau Helen Schneider.

A – Antoine Fillon din Bordeaux a studiat în Franţa baterie. După o şedere lungă în Brazilia, s-a stabilit în Frankfurt. În Germania, devine renumit în calitate de toboşar al show-ului Harald-Schmidt şi joacă în filmul lui Helmut Dietl, Late Show. Astăzi activează în multe emisiuni TV ca toboşar.

D – Dirk Blümlein din Stuttgart a studiat chitară bas în oraşul natal, la Thomas Heidepriem. Fiind unul dintre cei mai buni basişti electrici de jazz din Germania, lansează din 1992 numeroase CD-uri, printre care şi ca basist al trupei Fools Garden, cu megahitul Lemon Tree.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.