Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Lucian Mândruță – Share!

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Vineri, 13 Februarie 2015, începând cu ora 18:30, Cărtureşti Cluj-Napoca te invită la lansarea cărții intitulată Share! de Lucian Mândruță.

Evenimentul, desfășurat în prezența autorului și a invitaților săi, propune un dialog deschis, la care sunteți invitați să luați parte. Finalul este rezervat autografelor și socializării, acompaniate delicios de produsele oferite de partenerii noștri de la Choco & Wine.

Prima parte a cărții, scrisă în urma experiențelor trăite de autor în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2014, este o culegere de statusuri de pe Facebook, însoțite de comentarii și de o analiză a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video și, nu în ultimul rând, a cauzei românilor plecați din țară. Cu un reach însumând peste un milion de view-uri și sute de mii de români care i-au citit sau urmărit postările, Lucian Mîndruță a fost una dintre cele mai active și vizibile persoane publice (și neafiliate politic) pe platforma Facebook în perioada octombrie-noiembrie 2014. Partea a doua din Share! cuprinde eseuri și articole pe teme diverse – de la sfaturi adresate tinerilor la hobby-uri, religie, școală, amintiri din perioada comunistă, copilărie, sport, media și multe altele.

Share!, al cărei subtitlu este Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români, a apărut la Editura Herg Benet, în colecția Radical din 9. Drepturile de autor în urma vânzării cărții vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.