Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Loo & Placido, The Filters și DJ Poliglot

Data
Access
10 lei

Vineri, 25 Martie 2011, începând cu ora 22:00, Club Boiler Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Loo & Placido, The Filters și DJ Poliglot.

Jeremy Johnson (Placido) şi Laurent Lupidi (Loo) s-au cunoscut în 1999 după mai mulţi ani de turnee şi înregistrări de studio ca baterist respectiv basist în diferite trupe franţuzeşti: Portobello Bones, Satellites, No One Is Innocent, Oui Oui şi Rubin Steiner cu care Placido a pus bazele ‘Dancing music show’ (1998, care includea 40 de spectacole în Franţa). Showul era o combinaţie de DJ / Live set de remixuri “făcute în casă” care cuprindea sounduri de la Chemical Brothers la Michael Jackson, Daft Punk, The Ramones, Technotronic, Public Enemy sau The Beastie Boys.

Loo & Placido sunt cunoscuţi drept PIONIERII MASH-UP-ului dând naştere celor mai mari [S]mash bombs din toate timpurile! Mash-up-ul presupune combinarea a două sau mai multe melodii cunoscute de la care producătorii preiau vocea sau partea instrumentală, aranjându-le în diferite maniere.

În prezent, după încheierea unor turnee de excepţie prin Franţa, Anglia, Germania, Spania, Turcia şi SUA, Loo & Placido se bucură de o reputaţie solidă datorită DJ setului lor mortal, având o plăcere bolnavă îmbinând ritmurile din zilele noastre cu cele din trecut într-un mix modern de Electro/ Hip-Hop / Rock & Disco.

Săturaţi până peste cap de acelaşi playlist folosit la petrecerile de pe glob, Loo & Placido vor aduce întotdeauna ceva diferit pe piaţă, jonglând cu remixurile, mash-up-urile, cut-up-urile şi editărilor lor proprii. Cei doi sunt în permanentă căutare de sunete noi, folosindu-se frecvent de maşinării ingenioase, claviaturi sau diferite alte mecanisme ale căror suntete sunt preluate în improvizaţii muzicale fascinante. Între ei şi public se creează o interactivitate fascinantă dând un feeling unic întregului show!

These self-described „Electronic Popstar Killers” are clearly killing it!

Sutele de mash-up-uri produse de Loo & Placido au fost folosite în nenumărate producţii TV, printre care şi MTV MASH, în 2003 cei doi realizând întreaga producţie muzicală pentru întreaga listă de nominalizări în cadrul MTV EUROPE MUSIC AWARDS. Între 2005 şi 2009 au fost gazdele unei emisiuni numite NRJ Mastermix difuzată săptămânal la NRJ, cel mai cunoscut post de radio francez, însă, poate cel mai mare succes l-au avut cu „Toop Toop Grove”, mash-up ales de însăşi Madonna pentru a-l interpreta live ca parte a turneului „Sticky and Sweaty Tour”.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 15 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.