Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Leadership Summer School 2011

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 15-24 Iulie 2011, în Cluj-Napoca, va avea loc Leadership Summer School 2011, un eveniment de invățare destinat tinerilor lideri cu aptitudini remarcabile.

În ediția de anul acesta, organizată la Cluj, vor participa 77 de participanți din 30 de țări diferite, reprezentând un număr de 25 de ONG-uri. Evenimentul Leadership Summer School este aflat la a patra ediție, cele anterioare desfășurându-se în Ankara (Turcia), Split (Croația) și Lublijana (Slovenia).

Leadership Summer School (LSS) se defineşte ca o experienţă de învăţare intensă, care are ca scop îmbunătăţirea abilităţilor de leadership ale membrilor acestora. Utilizând diferite metode de învăţare colectivă încurajăm creativitatea, spiritul de echipă şi dimensiunea interculturală, de asemenea analizăm multe teme, cruciale lucrului într-un mediu complex, internaţional şi care se dezvoltă rapid precum cel al ONG-urilor studenţeşti.

Participanților li se va oferi mediul propice pentru a învăța, a-și dezvolta abilitățile și pentru a face schimb de bune practici, ei beneficiind, fiecare, de mai mult de 50 de ore de training realizate de profesioniști.

Acestă ediție beneficiază de o echipă de organizare la nivel local, formată din 15 membri a cinci ONG-uri studenţeşti din Cluj-Napoca și este realizată în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai.

Cele cinci ONG-uri studențești implicate în organizarea Leadership Summer School 2011 sunt: AEGEE Cluj-Napoca (European Students Forum), AIESEC Cluj-Napoca, ASPR (Asociatia Studentilor Psihologi din Romania), BEST Cluj-Napoca (Board of European Students in Technology) și OSUBB (Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.