Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

La bine și la greu – despre viața în cuplu

Data
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În perioada 16 Martie 2016 – 25 Mai 2016, Cărturești din Iulius Mall Cluj te invită la întâlnirile intitulate La bine și la greu – despre viața în cuplu alături de Domnica Petrovai.

Proiectul La bine și la greu – despre viața în cuplu, inițiat de Cărturești Cluj și Mind Education Health, își propune să ofere partenerilor de cuplu acea cunoaștere care îi poate ajuta să aibă relația pe care și-o doresc. Ce înseamnă asta? De exemplu să își rezolve divergențele sau incompatibilitățile fără să se rănească și fără a lăsa în urmă resentimente și furie. Sau să știe cum să mențină și, cînd e cazul, să reconstruiască pasiunea în cuplu. Să se simtă iubiți și acceptați, cu nevoile împlinite. Să depășească miturile și fanteziile periculoase despre iubire și relații, cum ar fi „Dacă mă iubește știe cum să mă facă fericit/ă”, „Dacă depunem efort într-o relație înseamnă că nu ne iubim cu adevărat”, „Conflictele sunt semnul clar că nu sunt cu partenerul potrivit” etc. Vom mai vorbi în acest proiect despre loialitate și fidelitate în cuplu, despre încredere și responsabilitate, despre autonomie și crizele prin care trece fiecare relație.

Program

 • 16 Martie 2016
  Cum dăruim și primim iubirea partenerului. De ce apar problemele în cuplu și cum le putem evita sau rezolva.
 • 30 Martie 2016
  Conversațiile dificile în cuplu. Cum le depășim și cum ne reapropiem după un conflict.
 • 13 Aprilie 2016
  Iubirea nu este de ajuns. Interpretări și judecăți care distrug relația.
 • 27 Aprilie 2016
  Să înțeleg femeia. Să înțeleg bărbatul. Despre diferențele de gen în cuplu.
 • 11 Aprilie 2016
  Valorile unui cuplu în viața de zi cu zi: încrederea, loialitatea, grija, responsabilitatea și fidelitatea.
 • 25 Mai 2016
  Menținerea și recâștigarea pasiunii în cuplu.

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatoarea Mind Education Health, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătații emoționale de 20 de ani. Principalul ei interes personal și profesional este în armonizarea relației de cuplu și în conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor. Domnica este consultant și trainer pentru renumite companii multinaționale în cadrul unor programe de wellbeing și work-life balance, speaker la evenimente de profil din tară și străinătate, precum și expert în sănătate mintală pentru copii și adulți pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale precum Centrul Național de Sănătate Mintală – Ministerul Sănătații, UNICEF, ILO-IPEC, Salvați Copiii, Liga Română pentru Sănătate Mintală, Fundația Copiii Noștrii, Fundația CRED, Centrul Național de Studii pentru Medicina Familiei, Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

Mind Education Health este o companie specializată în consultanță psihologică al cărei scop estre contribuția la bunastarea emoțională a copilului, cuplului și familiei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.