Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Johnny King

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Sâmbătă, 26 Mai 2012, începând cu ora 21:30, L’Atelier Cafe te invită la un concert Johnny King.


Johnny King își găsește inspirația în muzica congoleza din copilăria lui, și în elementele parcursului său muzical, îmbogățit de diverse stiluri și mișcări muzicale variate.

După „Babylon Invasion”, apărut în 2005 cu Askaar crew, în Elveția, Johnny King revine cu un nou album numit „No More Stress”. Este un produs rezultat din colaborări cu muzicieni de mai multe orizonturi, culturi și origini diverse: Jamaica, Congo, Franța, Elveția, Germania, Rusia și România. Albumul este o călătorie dar și un mix al emoțiilor și poveștilor vieții lui Johnny King… mix de stiluri și culori, trăirile lui muzicale.

Albumul prezintă un vibe New-roots, pornind din Roots&Culture Reggae până la Soukouss trecând prin Hip Hop, Dancehall, Soul și Gospel.. un groove afro-funky foarte prezent. Este variat în mesaje, dar un singur cuvânt le reunește pe toate: Dragoste. „No More Stress”.. deschidere către celălalt și aspirația spre a se simți mai bine:)

Sâmbătă seara,concert acustic Johnny King, urmat de un after party cu Johnny King și Dj Albert, o noapte în care aveți ocazia să experimentați o ambianță reggae demnă de serile tropicale din caraibe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.