Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Johnny King & Cristi Chelsoi

Data
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Joi, 18 Octombrie 2012, începând cu ora 21:00, L’Atelier Cafe te invită la un concert ccustic reggae, dancehall, ragga, hip-hop cu Johnny King și Cristi Chelșoi.

Johnny King – un artist internațional a cărui muzică este plină de energie de viață pozitivă, care împletește ritmul fascinant reggae și multe alte influențe, cu un mesaj de dragoste universală, la care se adaugă natural spiritul liber african din Congo, țara în care s-a născut. Dar nu va trebui să va mire dacă vi se va adresă într-o română perfectă, și vă va „toucha” cu cuvinte frumoase în franceză, pentru că el este stabilit în Elveția și și-a lansat un album în Aprilie, în România unde a locuit și studiat între 1996 și 2002, și a revenit cu proiecte muzicale și muzicoterapeutice de aproape un an.

„No More Stress” este un album care sună foarte profesional și cu mesaj actual alcătuit de multe elemente de muzicoterapie și din experiența lui proprie. Puteți să-l găsiți pe youtube și să va dați seama despre calitatea lui…

Vă invităm să îl ascultați în varianta Live acoustica, împreună cu Cristi Chelsoi (chitară). vor cântă și multe alte melodii din repertoriu lui propriu și din repertoriu internațional de la muzicieni de reggae și wolrd Music precum: Bob Marley, Pețer Tosh, Jimmy Cliff.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.