Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Johnny King

Data
Access
5 lei
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Joi, 5 Decembrie 2013, începând cu ora 21:00, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la un concert susținut de Johnny King.

Johnny King nu e doar un artist reggae. Johnny King e, ei bine, Johnny King: mult mai mare decât limitele impuse de un gen anume, suma tuturor experiențelor sale cumulate de-a lungul călătoriilor prin lume. Originar din Congo, King a trecut prin toate: de la afro-rumba la hip-hop, de la gospel la reggae. Cantautor, compozitor, instructor de canto și percuție, student de muzicoterapie, animator socio- și intercultural, el încearcă, prin intermediul muzicii, să transmită dragostea pură, necondiționată, de viață, de muzică, de oameni, de tot și toate.

Noul său album, No More Stress, lansat în luna mai a acestui an, este un produs rezultat din colaborări cu muzicieni de origini și culturi cât se poate de diverse: Congo, Franța, Elveția, Germania, ba chiar și România. Albumul este o călătorie prin toate aceste locuri, dar și un mix al emoțiilor și poveștilor vieții lui Johnny King, care invită, prin cele 12 piese, la descoperire și redescoperire, la deschidere spre noi orizonturi ale conștiinței, la stările cele mai bune.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.