Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Johann Strauss și amicii săi

Data
Loc
Opera Maghiară Cluj

Joi, 15 Ianuarie 2015, începând cu ora 19:00, Opera Maghiară Cluj-Napoca te invită la spectacolul intitulat Johann Strauss și amicii săi.

Program alcătuit și dirijat de: Horváth József. Cu participarea orchestrei şi ansamblului de balet al Operei Maghiare din Cluj. Invitaţi speciali: Andreea Jura și Dan Haja, prim-balerinii Operei Naţionale Române din Cluj. Coregrafia: Felicia Şerbănescu și Rusu P. Gabriela.

Solist vocal: Vigh Ibolya. Solo vioară: Barabás Sándor. Solo violoncel: Kostyák Előd.

În program: Johannes Brahms, Iosif Ivanovici, Liszt Ferenc, Vittorio Monti, id. Johann Strauss, ifj. Johann Strauss și valamint Franz von Suppé.

În lumea muzicii clasice, luna ianuarie se definește prin creațiile familiei Strauss, aducând o adevărată atmosferă vieneză în sălile de concerte din întreaga lume. Concertul de Anul Nou din Viena are o tradiție de mai bine de 80 de ani, iar publicului clujean i se oferă pentru a treia oară un astfel de concert la Opera Maghiară Cluj. Cele mai cunoscute uverturi, valsuri, polci și marșuri ale familiei Strauss, vor fi interpretate alături de lucrări compuse de Johannes Brahms, Iosif Ivanovici, Liszt Ferenc, Vittorio Monti, respectiv de Franz von Suppé.

Concert de Anul Nou.

Durata spectacolului: două ore.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.