Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

JOC în DOI: Speed Dating

Data
Access
5 lei
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Marţi, 2 August 2011, Scena din Spate te invită la JOC în DOI: Speed Dating.

”I am what i think you think I am” aşa că ce să ne mai ascundem după deget. O să ne jucăm, doi câte doi, ”Ce-aş fi dacă-aş fi….” şi o să vedem cine ne vede aşa cum ne vedem noi. Nu aspirăm la sinceritate, pentru că întâlnirile nu sunt niciodată oneste, dar putem aspira la inocenţa şi emoţia întâlnirilor din liceu, cu fluturaşi în stomac şi nod în gât. Aşa că dacă vă e dor de date-urile de odinioară, vă puteţi înscrie la adresa: www.facebook.com/scena.dinspate cu contul de Facebook şi câteva informaţii basic: Nume, Prenume, Data Naşterii şi ce mai vreţi voi.
Vă sugerăm cu tărie să vă gândiţi din timp la întrebări pe care vreţi să le puneţi. Ca să vă dăm nişte exemple: ”Ce-aş fi dacă aş fi film” sau ”Ce-aş fi dacă aş fi moment al zilei” sau ”Ce-aş fi dacă aş fi culoare” sau ”Ce-aş fi dacă aş fi o piesă”. De aici încolo, lăsaţi-vă imaginaţia să zboare şi jucaţi-vă cu ea cum numai voi ştiţi.
Regulile sunt simple. Număr egal de fete şi băieţi. După 5 minute băieţii se rotesc la masa următoare. Se formează cuplul în fucţie de preferinţele RECIPROCE. Pentru că nu-i aşa? Dragoste cu forţa nu se poate!
Și să nu vă gătiţi prea tare pentru că v-am pregătit o surpriză, ca să pornim cu toţii pe picior de egalitate.
Taxa de înscriere: 5 RON.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.