Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

JobShop

Data
Access
gratuit
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

În perioada 30 Martie 2014 – 3 Aprilie 2014, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca va avea loc JobShop, a XX-a ediție.

Scopul principal al evenimentului este de a oferi studenţilor şi absolvenţilor cunostinţele şi informaţia necesare startului în carieră, iar companiilor oportunitatea de a angaja tineri specialişti, astfel păstrând valoarea intelectuală la nivel local şi impulsionând mediul de afaceri clujean.

JobShop® debutează duminică, 30 Martie 2014, prin prezentarea Cum să ajungi intern la o companie de succes?, susținută de Sebastian Crișan, fost intern la Facebook și Microsoft. Ziua continuă cu un Workshop de CVuri, menit să îi învețe pe studenți cum să-și pună în evidență cunoștințele și aptitudinile în fața reprezentanților companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare, urmând ca marți, JCI să susțină un workshop intitulat Recrutat. Selectat. Angajat!.

Luni și marți companiile participante își vor deschide standurile către studenți și vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri și joburi. JobShop® reunește anul acesta 25 de companii din domenii tehnice diverse, cum ar fi inginerie electrică, construcții, IT, construcții de mașini, servicii petroliere și altele.

Pentru a cunoaște o companie, un fluturaș și o scurtă discuție cu un reprezentant al acesteia de multe ori nu sunt suficiente. JobShop® oferă studenților posibilitatea de a interacționa îndeaproape cu companiile prin prezentările Fortech, National Instruments, Betfair, Schlumberger și Emerson, vizite la companiile HP Software, ISDC și Steelcase și workshopuri oferite de Tenaris și Betfair.

În zilele de miercuri și joi, Schlumberger cel mai mare furnizor global de servicii pentru industria de petrol şi gaze, oferă studenților universității tehnice posibilitatea de a participa la un interviu în urma căruia pot obține un job sau internship în străinătate.

BACo este un eveniment special în cadrul căruia reprezentanți ai Universității Tehnice, ai companiilor și ai studenților se reunesc pentru discuții de ordin academic.

În cadrul acestei secțiuni persoane importante din diverse domenii vor veni în fața studenților pentru a le vorbi despre parcursul lor în carieră și provocările pe care le cere jobul mult dorit. Prezentările vor avea loc miercuri în a doua jumătate a zilei.

Evenimentul este organizat de BEST Cluj-­Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.