Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

JazzyBIT – Touch the Sky

Data
Access
5 lei
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Joi, 20 Martie 2014, începând cu ora 21:00, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la lansarea albumului Touch the Sky realizat de trupa JazzyBIT.

JazzyBIT este una dintre cele mai apreciate trupe din noua generaţie a jazzului românesc. Un trio tânăr, format în toamna lui 2011, în care niciun membru nu are peste 30 de ani, JazzyBIT a bifat deja prezența în cadrul celor mai apreciate evenimente de profil din țară, precum Gărâna Jazz Festival, Câmpina Jazz Rock Festival, Festivalul Internaţional de Jazz – Sibiu, Festivalul Internaţional Studenţesc de Jazz – Târgu Mureş, Roland Jazz Festival – Sângeorz-Băi, Timişoara Capital Jazz Festival, Alba Jazz Festival şi Green Hours International Jazz Festival – Bucureşti. Totodată, trupa a fost nominalizată la Gala premiilor de Jazz – ediția a XII-a, la secţiunea cel mai bun debut.

Albumul de debut Touch the Sky (lansat în miez de februarie 2014) este compus din zece piese ce glisează delicat undeva între jazz, latin, funk și blues, zece piese de-o frumuseţe răscolitoare, parte extravaganțe stereo, parte reverii lejere de după-masă. De neratat!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.