Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Jazz & Wine

Data
Access
30 lei
Loc
La Palat Cluj-Napoca

Joi, 28 August 2014, începând cu ora 20:00, La Palat Cluj-Napoca va avea loc festivalul intitulat Jazz & Wine, ediția a II-a.

Conceptul de Jazz & Wine, după cum și numele îi spune, se referă la o seară călduroasă de vară în cadrul căreia vinul de calitate și muzica jazz sunt vedetele, în care vom putea degusta diverse sortimente de vinuri acompaniate de muzică jazz live.

Jazz&Wine II va avea loc și de această dată tot în curtea Muzeului de Artă Cluj-­Napoca, dar ii va avea invitați pe Jazzybirds.

Trupa Jazzybirds s­a format în anul 2011, inițial pentru a cânta câteva din suitele de jazz ale lui Claude Bolling. Mai târziu le­a venit ideea de a cânta piese rock faimoase pe ritmuri de jazz, iar acum cântă la cele mai importante festivaluri de jazz din România. Jazzybirds înseamnă András Szép ­ Pian, Attila Antal ­ Contrabas, Domokos Csergő ­ Tobe, Yolanda Covacinschi ­ Voce și Zoltán Réman ­ Saxofon. Inspirația muzicală pentru ei vine din compilațiile lui Bill Evans, Duke Ellington, Giacomo Puccini, Claude Bolling dar și Guns’n’Roses și Massive Attack.

Evenimentul este organizat de Guevara Events.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.