Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Parc – grand opening

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Miercuri, 23 Octombrie 2013, începând cu ora 15:00, va avea loc marea inaugurare a Iulius Parc, momentul fiind marcat de un spectacol cu totul deosebit, oferit de Opera Naţională Română Cluj-Napoca.

Arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar şi Astor Piazzolla vor încânta pe toţi cei prezenţi la evenimentul festiv. Spectacolul va avea loc pe ponton, fiind încadrat de panorama splendidă a Lacului de Vest.

Cu ocazia inaugurării Iulius Parc, clujenii sunt îndemnaţi să participe la o campanie care să aducă natura mai aproape de ei. În perioada 23 Octombrie 2013 – 6 Noiembrie 2013, toţi cei care vor posta pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustrează colţul lor preferat de natură vor putea ajuta la amenajarea unor spaţii verzi din piaţa centrală a oraşului. Fiecare fotografie înscrisă în aplicaţia special creată înseamnă un leu donat de Iulius Group cu acest scop. Suma aferentă fotografiilor postate de clujeni va fi investită în amenajarea rondurilor, ghivecelor şi bazei statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii.

Iulius Parc este o investiţie realizată de compania Iulius Group pentru comunitatea clujeană. Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajată cu aproximativ zece mii de metri pătrați de gazon special pentru trafic intens şi peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni. Specii deosebite de plante au fost aduse pentru a înfrumuseţa cel mai modern parc din oraş şi pentru a le oferi clujenilor cadrul ideal de petrecere a timpului liber. Pe lângă vegetaţia bogată, Iulius Parc le oferă vizitatorilor numeroase posibilităţi de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.