Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Ioan Pavel Azap își lansează două volume

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Scriitorul Ioan Pavel Azap, redactor al revistei de cultură Tribuna, își lansează miercuri, 28 Septembrie 2011, începând cu ora 12:00, la sediul Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj, cele mai recente volume de autor: cartea de poezie Ușa cu picioarele pe pământ, apărută la Editura Paralela 45, și antologia de cronici cinematografice

    Prim-plan

, publicată de Editura Tracus Arte.

Evenimentul este organizat de USR Cluj și revista Tribuna. Cele două volume vor fi prezentate de Irina Petraș, Ion Mureșan, Vasile Gogea, Alexandru Vlad și Viorel Dădulescu, iar invitat este actorul Sorin Misirianțu de la Teatrul Național din Cluj.

Ioan-Pavel Azap este poet, prozator și critic de film. Activează, de peste optsprezece ani, ca jurnalist de presă scrisă, din 2003 fiind redactor al revistei de cultură Tribuna, unde coordonează secțiunea de film. A publicat unsprezece volume de poezie, proză, interviu și critică cinematografică, între care Autoportret cu mască (1993, Premiul de debut “Mongolu” al Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România), Poeme de cinci stele (2002), Traveling (2003); Stop-cadru (2005), Câteva ore din viaţa ta (pseudoroman, 2007), Togă de gală (antologie de poeme, 2008). Din 2004 este membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Cluj. În 2011 a primit Premiul „Ion Cantacuzino” al Secţiei de Critică a Uniunii Cineaştilor din România (UCIN) pentru publicistica cinematografică din paginile revistei Tribuna şi pentru volumele Traveling şi Stop-cadru.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.