Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ingmar Villqist – Noaptea lui Helver

Data
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

În perioada 19-20 Noiembrie 2010, începând cu ora 20:00, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca te invită să vizionezi filmul Ingmar Villqist – Noaptea lui Helver – spectacol independent.

Jarosław Świerszcz a devenit unul dintre cei mai cunoscuți dramaturgi polonezi sub pseudonimul scandinav Ingmar Villqist. Noaptea lui Helver este o poveste emoționantă despre toleranță, despre ligitimitate de a fi diferit, și acceptarea celuilalt prin iubire. Spectacolul prezintă noaptea unui cuplu, câteva ore în parcursul cărora se desfășoară în fața ochilor noștrii întreaga viață a acestora.

Un Bărbat cu dizabilități, și o Femeie chinuită, două oameni care se completeză reciproc: unul are nevoie de asistență, iar celălalt de un partener, care s-o accepte și să n-o judece. Dar mai important de toate amândoi au nevoie de iubire, de a fi iubiți. Viața lor parcurge liniștit, până în momentul izbucnirii revoluției, când cei ”sănătoși” amenință viața celor cu dizabilități…

Spectacol în limba maghiară, subtitrat în limba engleză.

Bilete cu 15 lei, respectiv 8 lei pentru studenţi. Rezervări prin SMS la +4 0744 866 006 (nume, numărul de bilete). Vă rugăm să așteptați confirmare.

Finanţatorii reprezentaţiei de la Cluj-Napoca: Fundația Communitas.

Balla & Vajna Projects
Sala Studio, etaj I

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.