Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

În lumea culorilor cu poveşti

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Joi, 17 Octombrie 2013, începând cu ora 18:00, Cărtureşti Cluj-Napoca te invită la workshop-ul creativ pentru părinţi şi copii În lumea culorilor cu poveşti.

Rozul e pentru fetiţe, albastrul pentru băieti. Roşul inseamnă pasiune, albul puritate, verdele regenerare… Conştient sau nu, ne folosim de culori ca să comunicăm. La fel fac şi copiii noştri, numai că la ei totul este instinctiv, deci mai sincer.

Cei de la Asociatia Lifetraining s-au gândit să le faciliteze lor exprimarea, iar părintilor -înţelegerea. Aşa a apărut acest atelier cu o uşoară tentă de performance, pentru copii si parinţi care işi doresc să înveţe cum se poate comunica prin intermediul culorii. Vom avea acuarele, plastilină, hârtie colorata, tot ce ne trebuie ca să ne dăm frâu liber creativităţii.

Coordonatoarea workshopului este Marta Palii, o tânără artistă cu studii de psihopedagogie, molipsitor de pasionată de ceea ce face (şi foarte carismatică, între noi fie vorba), convinsă că modul în care un copil se exprimă artistic este unic, ca şi personalitatea lui.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la contact@lifetraining.ro sau la numărul de telefon +4 0755 563 111, în limita celor 16 locuri disponibile.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.