Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Iana Matei – De vânzare: Mariana, 15 ani

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Marţi, 13 decembrie 2011, începând cu ora 18:00, Cărturești Cluj-Napoca te invită la lansarea volumului Iana Matei – De vânzare: Mariana, 15 ani.

Eu răpesc fete… spune Iana cu seninăte și umor în cartea autobiografică a unei femei care smulge fete din brațele traficanților ca să le daruiască speranță și alinare, un mediu de viață stabil și sigur, educație și multă consiliere psihologică.

Într-o lume în care cei mai mulți se feresc de acest subiect delicat, Iana vorbește cu însuflețire, pe înțelesul tuturor, despre ceea ce face zi de zi și mai ales despre ceea ce mai e de făcut în continuare. și lumea o ascultă. Iana Matei este singurul român desemnat de Reader’s Digest drept Europeanul Anului, în 2010. Este premiată de Camera Lorzilor cu distincția Abolitionist Award în 2007. Este declarată erou de către Departamentul de Stat al SUA în 2006. Dar recompensa Ianei nu sunt aceste premii. Sunt cele peste 400 de fete care au trecut pragul centrului secret al Ianei în ultimii 12 ani. Dintre acestea, 86% au fost salvate definitiv din sclavia traficului de persoane.

Fotografiile expuse în librăria Cărturești cu ocazia lansării acestei cărți sunt realizate de fotograful Adrian Citu împreună cu câteva dintre fetele salvate de Iana Matei, în timpul unui workshop în care au fost încurajate să ne arate lumea văzută prin lentila sufletului lor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.