Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

I Made This

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 12-14 Aprilie 2013, între orele 10:00 – 22:00, Polus Center Cluj te invită festival de manufactură și artizanat I Made This.

Ediția de anul acesta aduce ca și noutate o zi dedicată special workshopurilor, denumită sugestiv Do it yourself. Astfel, în prima zi a festivalului, toți cei prezenți vor avea oportunitatea să realizeze singuri bijuterii și accesorii handmade, sub atenta supraveghere și îndrumare a artiștilor prezenți la eveniment.

Celelalte două zile ale târgului vor fi dedicate unei expoziții cu vânzare de produse de manufactură și artizanat, realizate de către artiștii handmade.

I Made This a ajuns la ediția a II-a la Cluj și mă bucur să spun ca am reușit să aduc acest eveniment tot mai aproape de conceptul de festival de manufactură și artizanat. Ediția aceasta se împarte în două. În prima zi ne-am propus să facem punte între artiștii handmade și clienții Polus Center, dedicând-o DIY-do it yourself-ului și dialogului. Vom avea un participant special care vine cu furnituri – în limbaj de specialitate – adică diverse accesorii și componente din care se fac bijuterii handmade, dar și participanți care vin special pentru a-și prezenta tehnicile de lucru. Tot de vineri o vom avea printre noi și pe doamna Barbuș Alexandrina Maria, o distinsă doamnă care poartă exclusiv tricotaje, creație proprie, și care vine cu lucrările ei pentru a le prezenta și pentru a împărți din experiența ei. Doamna Alexandrina nu și-a mai expus lucrările în Cluj din 2008, iar prezența ei la acest eveniment ne onorează. Sâmbătă și duminică va avea loc o expoziție cu diverse produse, de la obiecte denumite generic „gablonțuri”, la bijuterii, obiecte de decor, papioane și accesorii pentru bărbați, până la felurite accesorii din piele și lemn lucrate manual. – a declarat Gabriel GORDAN, coordonatorul evenimentului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.