Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

HR Summit

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 11-12 Aprilie 2013, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca va avea loc HR Summit.

În cadrul evenimentul se vor dezbate strategii și viziuni pe care managementul resurselor umane le aplică pentru dezvoltarea durabilă a business-ului actual.

HR Summit aduce la Cluj-Napoca peste 24 de speakeri din țară, patru prezentări, trei studii de caz, două sesiuni de debate, 12 workshop-uri și o zonă expoziționala, toate gândite pentru peste 200 de participanți din industrie.

Vorbitorii vor veni din companii de resurse umane, servicii de recrutare, companii de coaching și training, furnizori de servicii financiare, printre care Adobe Romania, JT International, Dale Carnegie Training….

Speakerii vor aborda teme concrete, oferind o perspectivă asupra resurselor umane în cifre. Evidence-based coaching, HR&User experience design, Managementul generației Y, Social media în HR sunt doar cateva dintre teme, programul complet putand fi consultat pe site-ul evenimentului. Dintre speakeri acestei ediții le menționăm pe Mihaela FORGACIU (Strategic HR Advisor), Mihaela PERIANU (Managing Partner Dale Carnegie Training) și Monica VIJEU (HR Director JT International). Participanții vor putea dezbate tendințele pieței de HR pentru 2013 și discuta despre previziuni pentru 2014.

Online-ul are un mare cuvânt de spus în relația dintre angajat și angajator, de aceea partenerul HR Summit este platforma online Best Jobs, care pune la dispoziția clienților resurse de angajare și recrutare.

În completarea conferinței vine și zona expozițională, unde timp de două zile, furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și ofertele pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla despre serviciile de pe piața de HR, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, traning & coaching și a resurselor umane cu managerii și specialiștii din domeniu.

Zona expo va fi deschisă atât pentru participanții care s-au înscris la sesiunile de debate, prezentări și workshop-uri, dar și vizitatorilor care doresc să intre în contact cu domeniul HR-ului.

Ca si participanți sunt asteptați peste 200 de specialiști de HR, headhunters, general manageri, consultanți și companii de resurse umane.

Evenimentul este organizat de Libero Events.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.