Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Hai la mal!

Data
Loc
Cluj-Napoca

Atenție! Evenimentul a fost amânat.

Asociaţia non-profit EvolArts organizează sâmbătă, 19 Mai 2012, începand cu ora 9:00, în Cluj-Napoca, o acţiune ecologică, prin care îşi propune să adune cât mai mulţi voluntari cu scopul curăţării albiei râului Someş.

Punem în practică, împreună cu Outdoor4U si La Gazette, un proiect despre care avem convingerea că este menit desfăşurării pe termen mediu spre lung; nu doar pentru a ne asigura în fiecare primăvară că mediul urban, care ne înconjoară, este unul plăcut, sănătos, aspectuos şi definitoriu pentru locuitorii Clujului, ci şi pentru educarea populaţiei în spiritul bunului-simţ şi al protejării naturii.

Hai la mal este, pe lângă sloganul sub care se va desfăşura întreaga activitate şi o chemare către toţi cei care înţeleg că deşeurile de pe malurile râului au fost plasate acolo de mâna omului şi doar aceasta le poate face să dispară.

Someşul a fost împărţit în şase sectoare, care vor fi distribuite în funcţie de numărul participanţilor, pe echipe, iar pentru o mai bună organizare, voluntarii sunt rugaţi să contacteze organizatorul în prealabil, la adresa de e-mail office.evolarts@gmail.com sau pe pagina de Facebook/ Hai la mal.

În ziua evenimentului, vă stăm la dispoziţie cu mai multe informaţii, de la ora 8:00, la Info Point-ul din strada Horea numărul 3 pe malul Someşului (lângă Camera de Comerţ).

Înfiinţată cu puţin timp în urmă, organizaţia non-guvernamentală EvolArts are ca scop susţinerea şi promovarea culturii, în toate formele ei. În acest sens, asociaţia doreşte să aducă în centrul atenţiei soluţionarea unei probleme cu care se confruntă locuitorii Clujului şi nu numai.

Credem cu tărie în puterea exemplului şi în faptul că voinţa reală nu rămâne niciodata la nivel de concept. Ne strângem cu mic cu mare, cu voie bună şi conştiinţa trează şi dăruim o mică parte din timpul nostru oraşului în care ne petrecem majoritatea timpului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.