Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

GO USA! Roadshow 2012

Data
Loc
Cluj-Napoca

Camera de comerț Româno-Americană (RACC) a anunțat a doua ediție a evenimentului anual GO USA! Roadshow, o conferință business menită să ofere antreprenorilor români informațiile necesare cu privire la dezvoltarea si extinderea unei afaceri pe teritoriul Statelor Unite.

În acest an, Centrul pentru Dezvoltare și Schimb Comercial (BDCE) a Camerei de Comerț Româno-Americane va susține prezentări în trei orașe din România, București, Cluj și Timișoara, în perioada 5-9 Noiembrie 2012, tema evenimentelor fiind Este America deschisă pentru afaceri? Cum depășim obstacolele antreprenoriatului american.

RACC ramâne dedicat în a juca un rol esențial în crearea și extinderea schimbului bilateral și a investițiilor între România și Statele Unite, declară Ivan Gilbert președintele BDCE. El a adăugat că evenimentul este destinat start-up-urilor românesti, afacerilor și antreprenorilor din sectorul IT, pregătiti să se extindă pe piața americană și consistă din prezentări de jumatate de zi, unde se așteaptă o audiență de peste 50 de participanti la fiecare locație.

GO USA! Roadshow 2012 va discuta detalii cu privire la oportunitățile de a porni o afacere în Statele Unite, dar va oferi participantilor și ocazia de a cunoaște și învăța de la alți antreprenori care au trecut deja prin aceste etape.

Evenimentul reunește un panel de speakeri compus din antreprenori, demnitari guvernamentali, precum și oameni de afaceri români și americani cu o vastă experiență și cunoaștere în domeniile lor. GO USA! Roadshow 2012 se va concentra asupra unor subiecte precum creșterea de capital, opțiuni legate de viză și strategii, taxe, formule de business, antreprenoriat IT, proprietatea intelectuală și contracte. De asemenea, oameni de afaceri români își vor prezenta poveștile de succes despre cum au reusit în mod eficient să dezvolte o afacere în Statele Unite.

Pe data de 6 Noiembrie 2012, organizat în colaborare cu Cluj Hub, evenimentul va fi găzduit în Cluj-Napoca la Inspire Center, începând cu ora 18:00. Pentru înscriere participanții sunt rugați sa completeze formularul de inscriere de pe pagina de Facebook.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.