Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Global Village

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

Duminică, 13 Iulie 2014, începând cu ora 17:00, în Iulius Parc Cluj-Napoca va avea loc evenimentul intitulat Global Village.

În cadrul evenimentului vor participa peste 60 de studenţi străini din 25 de ţări, atât din Europa cât şi din afara Europei, care vor fi pentru o zi un ambasador al ţării lor. Aceştia vor susţine activităţi de dans tradiţional, prezentare turistică sau mâncăruri tradiţionale. Pe lângă acestea vom organiza o tombolă pentru toţi participanţii şi vizitatorii noştri, un târg de internship pentru tinerii în căutare de oportunităţi şi vom încheia seara cu un Fireshow oferit de trupa Lamia Fantasy Fireshow.

AIESEC este cea mai mare Organizaţie Internaţională de tineri din lume. De mai bine de 60 de ani suntem implicaţi în programul internaţional de practică, GCDP şi în plus, organizăm diferite proiecte şi traininguri pe teme social-economice. Dându-le şansa studenţilor din peste 110 de ţări să participe la programul GCDP, le dăm şansa să îşi dezvolte calităţile antreprenoriale, sensibilitatea culturală şi responsabilitate socială.

Evenimentul este organizat de AIESEC Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.