Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Gala Profesorului Bologna

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 6-7 Mai 2011, Clujul va fi gazda celei de-a IV-a ediție a Galei Profesorului Bologna, eveniment marca ANOSR.

cesta aduce pe scenă valorile din învățământul superior românesc la inițiativa studenților, care au evaluat ca fiind modele academice, adevarați Profesori Bologna, un număr de 101 profesori din universitățile din țară.

Elementul de noutate din acest an este atelierul de discuție pe tema Învățământ Centrat pe Student la care vor participa profesorii invitați și peste 50 de studenți din toată țara. ANOSR urmărește prin acest atelier definirea conceptului de învățământ centrat pe student din perspectiva implementării unui asemenea proces la nivel instituțional, încadrarea acestuia în contextul evoluției Spaţiului European al Învăţământului Superior.

Totodată, se dorește evidențierea în ce masură aceste elemente se regăsesc în instituția de proveniență a participanților la workshop. Atelierul va fi susținut de către specialiști în educație care vor utiliza ca punct de pornire publicația ESU Student Centered Learning- Toolkit for Students, Staff and Higher Education Institutions, Brusseles 2010 .

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.