Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Gala Éclectique

Data
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012, începând cu ora 21:00, éclectique events te invită în sala de evenimente a Casei Zânelor (comuna Floreşti) la Gala Éclectique.

Dress code-ul în stilul anilor ’20 va fi obligatoriu şi va trebui respectat de către toţi invitaţii. Domnii se vor prezenta în cele mai frumoase costume, purtând fracuri şi/sau jobene elegante, în timp ce domniţele vor avea ocazia să-şi etaleze rochiile strălucitoare, multitudinea de perle şi bucle, pălăriile extravagante ori mănuşile lucrate manual. Fiecărui invitat al Galei Éclectique i se va asigura un loc la mesele aranjate cu gust, iar hostessele noastre atente îl vor răsfăţa cu delicioase hors d’œuvre.

Atmosfera serii va fi intreţinută de către Winter Quartet, care vor interpreta live muzică jazz, iar mai târziu de selecţiile sonor-eclectice realizate de Andrei Sîncrăian (cunoscut din trupele indie/experimentale clujene Lights Out! şi Quantum Drive), precum şi de o deosebită expoziţie fotografică pe lemn pregătită de Ana Ciotlăuş. Dansatori profesionişti ne vor arăta câteva mişcări de Charleston şi swing, pentru a ne introduce în atmosfera vremurilor de altădată şi a da startul la dans. De asemenea, şampania din partea casei va fi oferită pe tot parcursul evenimentului, în buna tradiţie a luminoşilor ani ’20.

Ambianţă destinsă/distinsă. Spirite lejere. Libertate a moravurilor. Toate în acest eveniment ce se doreşte a fi ceva cu totul inedit în high life-ul clujean – Gala Éclectique.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.