Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

FutureHosting Conference

Data

Vineri, 22 Octombrie 2010, începând cu ora 9:00, la Colors Events Cluj-Napoca va avea loc a doua ediție a FutureHosting Conference, eveniment de business networking al industriei de hosting din România.

Urmând îndeaproape modelul de succes al celei mai mari conferințe de webhosting din Europa, WebhostingDay, dorim ca prin acesta să facilităm interacțiunea între companiile de hosting și a partenerilor strategici, scopul declarat fiind crearea unei coeziuni puternice a pieței, crearea unui cadru concurențial și avantgardist pentru dezvoltarea industriei de hosting din România și prin aceasta, confirmarea unei prezențe solide pe piața europeană.

FHConference va conține atât sesiuni de prezentări ale partenerilor strategici precum și o sesiune de Open Forum, în care toți participanții vor avea posibilitatea să discute liber cu vorbitorii de la acest eveniment.

Tot în cadrul acestui Open Forum invităm membrii presei tradiționale, precum și bloggerii să interacționeze cu partenerii și vorbitorii la acest eveniment.

În finalul evenimentului, am pregătit un eveniment de networking informal, în cadrul căruia vom avea cu toții posibilitatea să interacționăm și să purtăm atât discuții amicale, cât și profesionale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.