Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Framework Reactor #1: Post-2016

Data

Vineri, 27 Ianuarie 2017, începând cu ora 19:00, Reactor te invită la întâlnirea intitulată Framework Reactor #1: Post-2016.

Framework Reactor este un nou cadru de întâlnire, de discuție și de lucru, propus de platforma Reactor Social. Începând din ianuarie 2017, o dată pe lună, la Reactor de creație și experiment vor avea loc o serie de întâlniri care vor aborda diferite teme sub forma unor dezbateri moderate și mediate de regizorul Raul Coldea. Întâlnirile se adresează profesioniștilor din diferite domenii artistice și publicului acestora.

Prima întâlnire Framework Reactor, Post-2016, va încerca să facă un rezumat al anului care tocmai a trecut. Mulți dintre noi au alimentat, de-a lungul anului 2016, mitul conform căruia am avut parte de un an dezastruos. În ianuarie este momentul în care tragem linie și calculăm proporțiile și formele dezastrului pentru fiecare dintre noi. De asemenea, facem un plan de acțiune și privim (cu încredere?) spre viitor. Una dintre invitatele acestei prime ediții Framework Reactor este Miki Braniște, manager cultural la Asociația Colectiv A, care va vorbi despre cea mai recentă ediție a festivalului Temps d’Images, desfășurată în noiembrie 2016, cu titlul de Post-faliment.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.