Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

FORTRESS

Data
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 11 Mai 2017, începând cu ora 13:00, la Grand Hotel Italia va avea loc forumul național intitulat FORTRESS.

Informații valoroase și experiențe memorabile – INSPIRAȚIE

Conceptul FORTRESS s-a născut din dorința de a oferi clienților servicii integrate și de a împărtăși viziuni create prin experiență. Ne ajută cele peste 23.000 de audituri de sisteme de management la diverse companii din diferite industrii. Dar cel mai important, ne place ceea ce facem!

Descoperă ”secretele” managementului performant

Schimbarea este tot mai complexă și rapidă, iar mediul de business actual se confruntă cu mutații profunde. Astfel, managerii trebuie să ia decizii strategice într-un mediu plin de incertitudini. În același timp talentul devine din ce în ce mai rar, iar prețul corespunzător. Liderii trebuie să aloce mai mult din timp, resurse și interes preocupărilor strategice și de inovare și mai puțin către partea operațională care devine controlabilă prin proceduri și structuri.

Excelente oportunități de networking

Antreprenori, manageri și reprezentanți ai diverselor companii naționale și multinaționale se vor reuni sub sigla FORTRESS. Evenimentul devine astfel momentul de întâlnire pentru mai mult de 120 de antreprenori având ca numitor comun dorința de dezvoltare și conectare. Intră în dialog direct cu jucători importanți din mediul de business și conectează-te cu potențiali colaboratori!

Inspirație, energie și momente memorabile

O seară FORTRESS înseamnă comunicare, destindere şi bună dispoziţie.

După cina programată la ora 19:00, se vor selecta câştigătorii premiilor FORTRESS:

  • tombola dedicată participanţilor la conferinţă;
  • premiul pentru Partenerul anului 2017 URS România;
  • moment de înmânare a certificatului ISO celui mai nou client URS România;
  • acordarea Marelui Premiu în valoare de 1.000 euro: un City Break la Lisabona pentru două persoane – câştigătorul va fi ales dintre participanţii la eveniment.

Intrăm apoi în atmosfera de Petrecere: Lidia Buble, câștigătoare a premiului ”Best New Act 2014” acordat de Romanian Music Awards, cu melodii ce au bătut recorduri de vizualizare (peste 35 mil. vizualizări pe YouTube) va da tonul petrecerii. Băuturile servite în regim open – bar, pe muzica pregătită de Dj Raul vor asigura o seară memorabilă.

Profită! Rezervă-ți un loc înaintea datei de 14 Aprilie 2017 pentru a beneficia de discountul Early Bird sau invită-ți partenerii și colaboratorii și beneficiază de sistemul atractiv de discounturi dedicate grupurilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.