Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Flex Vienna Party

Data
Access
10 lei
Loc
Club Midi

Vineri, 4 Martie 2011, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită la Flex Vienna Party alături de Crazy Sonic (Flex Vienna / Gigolo), Ken Hayakawa (Flex Vienna / Gigolo) și Mihigh & RQZ (Club Midi)

Rudolf Wrany alias Crazy Sonic şi-a început cariera la începutul anilor ’90 în Viena organizând diverse petreceri în diferite cluburi. Din ’98 a început să se ocupe de booking pentru cluburi în Viena, în special pentru Club Flex. În 2001 a pornit seria de evenimente Tuesday Electronic club CRAZY. La început nu a fost băgat în seamă datorită zilei de marţi rezervată pentru astfel de evenimente însa în timp s-a dezvoltat un adevărat fenomen. În 9 ani atât clubberi s-au arătat interesaţi de respectivele evenimente cât şi artişti cunoscuţi. Lista DJ-ilor ce au fost invitaţi la serile CRAZY e nesfârşită iar printre aceştia se numară: Sven Vath, Richie Hawtin, DJ Hell, Ricardo Villalobos, Tiefschwarz, MANDY… În aceşti ani Crazy Sonic a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi dj din Austria. Din 2006 a început să producă iar în 2010 a lansat două EP-uri şi o piesă pe DJ Hells Gigolo 12CD.

Ken Hayakawa este numele lui real, nu un pseudonim sau nume de scenă, subliniind o conexiune solidă cu Japonia. Ken a studiat pianul, formarea sa profesională a avut legătură cu ingineria electrică însă marea sa pasiune este muzica. În 2004 s-a mutat în Viena iar de atunci, pe langă gig-urile regulate la Club Flex, a pus accent mult pe producţie. Stilul său este unul melodios şi minimalistic în acelaşi timp.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.