Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Fii și tu erou de poveste, Balla & Vajna Projects

Data
Access
50 lei/luna
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

În perioada 23 Noiembrie – 14 Decembrie 2011, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca organizează în fiecare miercuri, între orele 15:00-18:00, în Sala Studio, etaj I, atelierul de teatru Fii și tu erou de poveste, Balla & Vajna Projects.

Începând de miercuri, 23 noiembrie, copii pot participa săptămânal la atelierul de teatru organizat de către Balla & Vajna Projects. Atelierul, intitulat Fii și tu erou de poveste, este bine cunoscut celor care au participat deja la atelierul de 7 zile din octombrie la Sala Studio din Fabrica de Pensule. Conducătorii de atelier – actorul Szabolcs Balla și dramaturgul Noémi Vajna și-au propus o continuare a acestui atelier datorită feedbackului pozitiv din partea copiilor.

În cadrul acestui atelier de teatru copiii vor fi introduși, cu ajutorul unor exerciții jucăușe, în improvizație, și vor însuși un șir de exerciții, care dezvoltă concentrarea, creativitatea, capacitatea de a comunica etc.

Organizatorii aşteaptă la atelier copiii cu vârsta între 10-14 ani (clasele 5-8), iar costul atelierului este de 50 RON pe lună (4 sesiuni). Prin taxa de participare părinții au ocazia de a susține activitatea companiei de teatru Balla & Vajna Projects.

Atelierul se va desfășura în limba maghiară.

Înscrierea se poate face prin mail la adresa de mail: noemi@bv-projects.org sau prin telefon la numărul 0744 866 006 (Noémi Vajna).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.