Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Fii cel mai bun prieten al tău – Acceptarea necondiționată de sine

Data
Loc
Cluj-Napoca

Vineri, 25 Iulie 2014, începând cu ora 18:00, la Casa Potpourri Cluj-Napoca va avea loc atelierul de dezvoltare personală intitulat Fii cel mai bun prieten al tău – Acceptarea necondiționată de sine susținut de psihologul Mihaela DANCEA.

Tu te accepți pe tine însuți/însăți?

Trecem prin viață folosindu-ne de o scală de valori pentru a ne aprecia pe noi înșine și pe alții. Stima de sine reprezintă măsura în care ne considerăm valoroși pe această scală. Însă această estimare este foarte subiectivă. Dacă noi ne evaluăm mai negativ, alte persoane pot să ne facă o evaluare mai pozitivă, de exemplu.

La atelier vom învăța ce este acceptarea necondiționată a propriei persoane, vom afla de ce ne autoevaluăm așa cum o facem și cum să procedăm pentru a ne accepta mai ușor cu bune și cu rele.Acceptarea unei situații așa cum este reprezintă primul pas înspre dobândirea controlului asupra ei. Așa că, atâta timp cât nu putem să ne uităm în oglindă și să acceptăm ceea ce vedem, suntem incapabili să facem schimbări notabile în comportamentul nostru. Acceptarea necondiționată nu înseamnă să cădem pradă delăsării, ci mai degrabă acceptarea lucrurilor așa cum sunt, luând în considerare ce putem îmbunătăți.

Mihaela Dancea este psiholog clinician și psihoterapeut în psihoterapii cognitive și comportamentale.

Înscrierile la atelier se fac până în data de 24 Iulie 2014 printr-un e-mail la adresa dezvoltare.personala@minteforte.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația Minte Forte.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.