Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Festivalul Îngheţatei

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca te învită în perioada 15-19 Iunie 2011, în Piaţa Unirii, la Festivalul Îngheţatei.

Organizatorii au pregătit spectacole de muzică, dans şi teatru (Clubul Vedetelor), jocuri, concursuri cu premii şi peste 5.000 de îngheţate gratuite pentru copii. Practic, se vor distribui în şcoli vouchere emise de către toţi producătorii prezenţi la festival, iar copiii vor putea veni în Piaţa Unirii cu voucherul primit de la şcolă pentur a primi gratuit o îngheţată de la producătorul care a emis acel voucher.

Mai mult, toţi cei care cumpără o îngheţată la Festival intră automat într-o tombolă cu premii constând în role, cărţi şi o bicicletă performantă.

Parteneri: Algida, Napoca, Alpin, Gelateria Aragonese, Cofetăria Pralina, Betty Ice şi Asociaţia producătorilor şi distribuitorilor de îngheţată, precum şi mulţi alţi producători mai mici de îngheţată.

În prima ediţie a Festivalul de îngheţată, care a avut loc în 28-30 mai 2010 au fost aproximativ 10.000 de vizitatori pe zi, un total de 30.000 de vizitatori. S-au consumat aproximativ 40.000 de îngheţate. Au participat 15 companii producătoare. Aromele de ciocolată şi vanilie au fost cele mai vândute. Dintre fructe: căpşuni şi fructe de pădure.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.