Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Fall into Cluj Cowork

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Vineri, 4 Octombrie 2013, începând cu ora 18:00, începând cu ora 18:00, Cluj Cowork te invită la petrecerea de deschidere a noului sezon de toamnă.

Printre surprizele de aici se numără vouchere pentru lucru gratuit în cadrul spațiului, tururi ghidate ale spațiului, cunoașterea membrilor actuali și multe altele. Pentru a sărbători noul sezon de muncă, Fall into Cowork este o petrece cu tematica autumnală, cu multe nuci, prăjituri cu dovleci și must.

Cluj Cowork este un concept de spațiu de muncă diferit de toate birourile sau firmele din Cluj-Napoca. Situat într-un spaţiu istoric, Cowork oferă birouri de lucru flexibile şi un studio pentru brainstorming, colaborare şi întâlniri cu clienţii. Printre beneficiile coworking-ului se numără: socializare, conectare, networking de business, schimbul de idei, noi oportunități de business, economii privind costul chiriei, contactul cu oameni deschiși și creativi.

Cluj Cowork a fost înființat în data de 5 Decembrie 2011. Inițiatorul tribului, Robbert, care deja locuia în Cluj de cinci ani, a descoperit mai multe oportunități pentru o asemenea afacere. A ajuns să cunoască mulți programatori și profesioniști IT, care aveau nevoie de un spațiu dedicat liber întreprinzătorilor pentru a lucra și a dezvolta o comunitate.

Comunitatea freelancerilor se dezvoltă rapid, iar Cluj-Napoca nu face excepţie de la acest lucru. Munca la domiciliu nu mai intră în aria profesionistă şi nici nu este considerată că ar contribui la dezvoltarea intelectuală. De aceea, putem spune că oferim un loc tinerilor să se dezvolte pe mai multe niveluri, spune inițiatorul spațiului Cluj Cowork, Robbert Visser.

Cluj Cowork găzduiește diferite evenimente, în principal legate de IT, însă tematicile vor fi diversificate și spre cele de networking, artă, educație, iar din comunitate fac parte designeri, programatori, blogeri și oameni de marketing.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.