Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Facebook for Business

Data
Loc
Cluj-Napoca

Vineri, 27 Martie 2015, începând cu ora 9:00, la Hampton by Hilton Cluj-Napoca va avea loc Trainingul intitulat Facebook for Business susținut de Alexandru Negrea.

Alexandru Negrea este cel mai cunoscut trainer pe zona de Facebook din România, cu o experienţă de peste șapte ani în Social Media şi organizator al celui mai apreciat training din domeniu, Social Media Essentials.

Facebook for Business se adresează companiilor care vor să îşi pregătească oameni de social media interni, profesioniştilor, dar şi proprietarilor de business-uri care vor să înţeleagă cum pot folosi Facebook pentru a se promova şi a genera vânzări.

Evenimentul oferă participanților prilejul de a afla noţiuni de bază şi setări esenţiale pe pagina de Facebook, construirea unei strategii editoriale, aplicaţii şi Facebook Ads (incluzând remarketing, conversion tracking şi custom audiences), totul completat de exercitii practice.

Facebook for Business este un training intensiv de nivel intermediate, o combinaţie între workshop-uri şi sesiuni scurte de teorie aplicată, studii de caz şi Q&A. Costul cursului este de 190 euro, iar până pe data de 20 Martie 2015 există un preț special Early Bird de 150 euro.

Evenimentul este organizat de agenția Spada Digital împreună cu agenția Exquisite. Exquisite este o agenție de comunicare din Cluj, specializată pe content marketing şi storytelling, care construiește branduri și strategii de comunicare, prin intermediul unor concepte narative elaborate.

Co-organizatorul evenimentului este Spada – agenție digitală din București, specializată în Social Media, unul dintre principalii provideri de consultanță și servicii social media din România.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.