Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Facebook for Business

Data
Loc
Cluj-Napoca

Vineri, 6 Noiembrie 2015, începând cu ora 9:00, la Hampton by Hilton Cluj-Napoca va avea loc un training intensiv de comunicare online intitulat Facebook for Business susținut de Alexandru Negrea.

Trainingul Facebook for Business se adresează companiilor care vor să îşi pregătească oameni de social media interni, viitorilor profesioniști, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe atât teoretice, cât mai ales practice. De asemenea, la acest training sunt invitați și proprietarii business-uri care vor să înţeleagă cum pot folosi Facebook pentru a se promova şi a genera Trainingul programat pe data de 6 Noiembrie va avea loc la hotelul Hampton by Hilton, oferind participanților prilejul de a afla noţiuni de bază şi setări esenţiale pe pagina de Facebook, construirea unei strategii editoriale, aplicaţii şi Facebook Ads (incluzând remarketing, conversion tracking, custom audiences, a-b testing și optimizare), totul completat de exercitii practice.

Facebook for Business este un training intensiv, NU o conferință, o combinație între workshop-uri și sesiuni scurte de teorie aplicată și studii de caz. Nu este un eveniment de networking. Training-ul nu își propune să fie un eveniment de networking, ci unul de transfer de know-how și de formare a unei baze solide pentru ceea ce înseamnă social media ca tool de marketing.

Facebook for Business este un training intensiv de nivel intermediate, o combinaţie între workshop-uri şi sesiuni scurte de teorie aplicată, studii de caz şi Q&A.

Costul cursului este de 190 euro, iar detaliile despre program şi înscriere se găsesc pe site-ul oficial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.