Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Fabrica de Antreprenori

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj, organizează a II-a ediție a proiectului Fabrica de Antreprenori, cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodată în mediul universitar clujean.

Pentru că au fost foarte mulţi doritori de a participa la prima ediție (concurenţa a fost de mai mult de trei pe un loc) şi pentru că e un proiect ce oferă valoare, la a II-a ediție numărul de participanți se mărește. De această dată vor fi o sută de norocoși!

Evenimentul va avea loc în perioada 1-6 Mai 2012 şi se adresează studenţilor clujeni cu vârsta de până la 25 de ani. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale a celor o sută de studenţi, care vor beneficia de dezvoltarea competenţelor şi cunoştinţelor pe parcursul a ;ase zile de training-uri, vizite la companii şi discuţii cu antreprenori locali de succes.

Prin intermediul acestui proiect, tinerii care au o idee de afacere şi doresc să o implementeze au şansa de a o prezenta unor membri din mediul de afaceri clujean. Evenimentul se va desfăşura sub formă de training-uri pentru Dezvoltare personală şi Planificare a Carierei, Leadership, Management al timpului, creare de Business Plan etc, precum şi vizite la trei firme de succes din Cluj. Evenimentul va reuni cadre didactice, studenţi, traineri şi oameni de afaceri din cadrul unor importante firme clujene, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor.

Intenţia este de a deschide apetitul spre antreprenoriat pentru a genera noi antreprenori de succes a căror atitudine să denote întotdeauna: integritate, focus, asumarea responsabilităţii, bucuria de a crea şi încredere în sine.

Participanţii la eveniment vor învăţa cum se creeaza un plan de afaceri şi în ultima zi îl vor prezenta unui juriu, format din antreprenori. Participantul cu cel mai reuşit plan de afaceri va obţine marele premiu de 2.000.

Înscrierea este gratuită! Pentru aplicare, doritorii trebuie doar să trimită un CV și Formularul de aplicare cu menţiunea Fabrica de Antreprenori în subiect, la adresa cluj@careercenter.ro până în data de 18 Aprilie 2012, ora 21:00! Formularul de aplicare se găsește aici.

Ce este CDC – Centrul de Dezvoltare a Carierei? Centrul de Dezvoltare a Carierei (CDC) este prima organizaţie non-guvernamentală din Romậnia dedicată în exclusivitate sprijinirii studenţilor şi absolvenţilor în dezvoltarea unei cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii. În 2006 a fost deschisă şi filiala din Cluj, creată tocmai pentru a răspunde nevoilor tinerilor clujeni şi a putea deveni partenerul acestora în crearea carierei extraordinare pe care şi-o doresc. Considerăm că orice afacere este oglinda fidelă a creatorului ei. Noi investim prin aceşti tineri în felul în care va arăta mediul economic în câţiva ani. Mentorii, ca modele prezentate tinerilor, sunt decisivi în crearea unui mediu de afaceri pe fundamentul integrităţii. Dacă tinerii sunt instruiţi, orientaţi spre client şi spre excelenţă în activităţile lor, vor pretinde aceleaşi caracteristici de la angajaţii si colaboratorii lor. În felul acesta se vor multiplica bunele practici şi se vor crea afaceri sustenabile, creative şi care răspund nevoilor pieţei într-un fel care îi onorează. Ne dorim o comunicare deschisă, pentru ca împreuna cu voi să cream noi proiecte, care să ducă la dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor din mediul universitar clujean.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.