Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Exprimă-ți Autenticitatea

Data
Access
gratuit
Loc
Cinema Mărăști Cluj-Napoca

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015, începând cu ora 15:00, la Cinema Mărăști Cluj-Napoca va avea loc evenimentul intitulat Exprimă-ți Autenticitatea.

Cum ar fi ca în patru ore, peste 25 de oameni remarcabili să îți ofere cadou cele mai valoroase mesaje extrase din experiențele lor de viață?

Absolvenții Atelierului de Life Speaking vor urca pe scenă și vor susține discursuri de zece minute pline de valoare, povești personale, informații utile, emoție și multă iubire care să te ajute să treci peste provocările tale și să ai o viață mai fericită.

În aprilie 2014 a avut loc prima dată Atelierul de Life Speaking.

De atunci, 61 de oameni minunați s-au redescoperit pe ei înșiși: au devenit mult mai încrezători în propriile forțe, au învățat să creeze și să livreze discursuri inspiraționale din experiențele lor de viață, au învățat cum să își gestioneze emoțiile și cum să se bucure de fiecare moment atunci când vorbesc în public.

Din tot ce au învățat vor să îți ofere ție un mesaj, extras din viața lor, care să te ajute să ai zile mai senine și mai pline de iubire și împliniri.

Scopul acestui eveniment este de a răspândi valoarea mesajelor celor care vor vorbi unui număr cât mai mare de persoane.

Participarea la eveniment se face pe baza unui formular.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.