Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

ExpoMineralia

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 28 Iulie 2015 – 2 August 2015, Iulius Mall Cluj te invită la târgul de pietre preţioase şi semipreţioase intitulat ExpoMineralia.

De această dată, pe lângă minunatele podoabe din pietre preţioase şi semipreţioase, organizatorii au pregătit o surpriză pentru toţi cei care vor să descopere dovezi ale altor ere.

Clujenii şi nu numai sunt aşteptaţi să completeze sesiunile de shopping din magazinele lor preferate cu un periplu printre standurile ExpoMineralia, care se va desfăşura la parterul Iulius Mall. Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii uimeşte din nou, prezentând clujenilor şi nu numai piese de colecţie cu o vechime de zeci de milioane de ani. Vizitatorii vor putea admira şi chiar achiziţiona rămăşiţe de dinozaur şi multe alte fosile. Vedetele acestei ediţii sunt dinţii de dinozaur, bucăţile de meteorit şi amoniţii uriaşi.

În plus, clienţii Iulius Mall Cluj vor găsi la târg peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.