Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Everyday Drama

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În periaoda 15 Noiembrie 2010 – 13 Decembrie 2010, Librăria Cărturești Cluj demarează a doua ediție a proiectului Everyday Drama, o serie de întâlniri dedicate textului de teatru și celei mai noi generații de dramaturgi din Cluj.

Cele alese să reprezinte această generație anul acesta sunt Mona Bozdog, Ivona Vîstraș, Diana Moga, Anca Nicolae, Ana Cucu-Popescu, Andreea Duda si Alexandra Bacanu, ale caror texte vor fi interpretate (ca spectacole lectură) de colegii lor de la secția de actorie. Întâlnirile sunt concepute ca ateliere, mizind pe un dialog viu și folositor cu publicul – de folos, sperăm, ambelor părți.

Prima întâlnire, cea din 15 Noiembrie 2010, va fi o prezentare a proiectului, a revistei MAN.IN.FEST (cu suplimentul dedicat Taberei de dramaturgia cotidianului 2010) și a volumului Studii de teatru și film. Tot atunci vor fi proiectate și câteva reportaje filmate în vara aceasta la Brașov.

Cea de-a doua, din data de 22 Noiembrie 2010, va prezenta reportaje si textul Monei Bozdog, iar următoarele trei întâlniri vor cuprinde câte o monodramă și o piesă, după următorul program:

  • 29 Noiembrie 2010
    Ciorna de Ivona Vîstraș și Complotul porumbeilor… de Diana Moga;
  • 6 Decembrie 2010
    Aceeași zi din viața mea de Anca Nicolae (absolventă de actorie) și Isusul acarienilor de Ana Cucu-Popescu;
  • 13 Decembrie 2010
    Loc lipsă de Andreea Duda și Libertatea e un alt cuvânt de Alexa Băcanu.

Vă așteptăm în fiecare zi de luni începând cu ora 19:00 la atelierele de dramaturgie!

Evenimentul este organizat în colaborare cu revista MAN.IN.FEST și Facultatea de Teatru și Televiziune, Centrul de Cercetare și Creație Vlad Mugur.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.