Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Europe in 1000 days of Summer

Data
Access
gratuit
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Nu ştim dacă ai deja planuri sau nu pentru vara aceasta, dar două săptămâni într-un Summer AEGEE poate să le dărâme pe toate. De ce? Pentru că vor fi două săptămâni cu senzaţii cât pentru toate cele trei luni de vară.

Ştii că în fiecare an antenele AEGEE pregătesc veri de excepţie, anul acesta de ce s-ar lăsa mai prejos!? Peste 80 de Summer Universities, peste o sută de locaţii din întreaga Europă, petreceri tematice, workshopuri nonconformiste, oameni energici, culturi diferite, idei noi… şi totul pe bani puţini.

Poţi să te simţi ca unul dintre atleţii de la Jocurile Olimpice din Grecia, poţi să înveţi să dansezi în Spania, să faci surfing în Portugalia, să înveţi limba rusă, cultura culinară italiană, să faci sporturi extreme în Polonia, să înveţi din cultura Germaniei sau pur şi simplu să îţi faci legături cu oameni din toata Europa, oameni deschişi, oameni plini de viaţă şi cu dorinţa de a-şi trăi clipele intens.

Cum? E foarte simplu. Îţi alegi locul preferat şi activităţile care te atrag cel mai tare. Te înscrii şi trebuie doar să le demonstrezi printr-o scrisoare motivaţională ca eşti cel mai potrivit pentru ce vor ei să îţi pregătească; apoi totul merge ca pe roate.

Dar ca să aflii mai multe de paşii prin care trebuie să treci, ce acte trebuie să completezi, să vezi experienţele altor tineri plecaţi sau să pui orice fel de întrebări, ești așteptat la prezentarea Summer Universities de joi, 5 Aprilie 2012, începând cu ora 18:30, în sala Europa a Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca,.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.