Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Emeric Imre şi Magda Puskas

Data
Access
gratuit

Duminică, 6 Mai 2012, începând cu ora 21:30, Gambrinus Pub găzduieşte un concert Emeric Imre şi Magda Puskas & Band.

AIESEC Cluj-Napoca este o organizaţie non-guvernamentală de tineret aflată în 110 ţări care îşi propune să aducă o schimbare pozitivă în societate prin programele pe care le oferă fiind cea mai mare organizaţie studenţească internaţională.

Proiectul Cluj Effect, susţinut de AIESEC Cluj-Napoca,are ca scop promovarea oraşului Cluj-Napoca în rândul localnicilor şi a studenţilor clujeni.
Acest proiect este unul internaţional, în cadrul acestuia participând şi tineri veniţi din alte ţări.

În data de 6 mai ,în cadrul proiectului se va organiza un concert folk cu intrare gratuită .Concertul va fi găzduit de pub-ul Gambrinus . Invitaţii din această seara sunt oameni consacraţi în muzica folk.

Unul din ei va fi Emeric Imre, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari solişti de muzică folk din România.

Cel mai important album al său a fost “ Nebun de alb” înregistrat în 2006. Magda Puşkaş este o a doua invitată care va cânta la concertul folk.Membră a Cenaclului Flacăra, aceasta ne-a încântat timp de mulţi ani cu melodii precum “Taina” sau “ La o cană cu vin”.

Scopul acestui eveniment este de a promova valorile muzicii folk din oraşul Cluj-Napoca şi de a prezenta participanţilor o parte a muzicii româneşti mai puţin promovată.


Cluj Effect îşi propune să crească gradul de cunoştnţe al oamenilor în ceea ce priveşte cultura şi valorile oraşului Cluj-Napoca.
Dorim să realizăm acest lucru prin iniţiative mici dar representative pentru oraş precum: un tur arhitectural, seri tradiţionale, voluntariat în alte organizaţii non-guvernamentale şi participarea la evenimente naţionale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.