Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Edvin Marton – The 3 million dollar show

Data
Access
50 / 300
Loc
Cluj-Napoca

Luni, 30 Septembrie 2013, începând cu ora 20:00, la Sala Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca va avea loc spectacolul The 3 million dollar show susținut de compozitorul și violonistul maghiar Edvin Marton.

Dovedindu-se un adevărat maestru al viorii, Edvin Marton a pus stăpânire pe scenele lumii și a încântat privirile a mii de spectatori din întreaga lume alături de vioara sa Stradivarius. Artistul a reușit să cucerească inimele celor cinci continente, în palmaresul său adăugându-se și un premiu Emmy pentru Cea Mai Bună Compoziție Muzicală pentru Tosca Fantasy. De asemenea, de numele său se leagă și peste cinci milioane de albume vândute în toată lumea, dar și de o listă de colaborări inedite pe plan muzical printre care se numără și cele cu Zucchero, Lou Bega sau Gloria Gaynor. Violonistul maghiar a reușit să își pună amprenta pe scena muzicală mondială astfel că din 2007 show-ul său a fost văzut de peste 300.000 de spectatori. Totodată, acesta a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă mai precis la 25 de ani, când peste 280 de milioane de telespectatori au privit spectacolul pe gheață creat împreună cu Evgeny Plushenko.

În prezent violonistul maghiar concertează în întreaga lume însoțit de vioara lui Antonio Stradivarius, o vioară ce datează din 1697 și este evaluată la peste trei milioane de dolari. De asemenea, se spune că însuși Niccolo Paganini, cel mai apreciat violinist al tuturor vremurilor, ar fi cântat la aceeași vioară.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 50 și 300 de lei, iar biletele de 250 și 300 lei vor beneficia de locuri la masă și consumație după cum urmează:

  • Categoria VVIP / 300 lei (loc la masă de patru persoane – consumație inclusă din partea organizatorilor)
  • Categoria VIP / 250 lei (loc la masă de patru persoane – consumație inclusă din partea organizatorilor)
  • Categoria 3 / 200 lei
  • Categoria 4 / 150 lei
  • Categoria 5 / 100 lei
  • Caregoria 6 / 50 lei

Evenimentul face parte din cadrul TiMAF.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.