Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Eco-Awareness

Data
Access
gratuit
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Studenților CLuj-Napoca, Sala Europa va avea loc o prezentare deschisă a comunității Eco-Awareness.

Tema în jurul căreia gravitează această prezentare este cea a problemelor de mediu, însă abordarea va fi una atipică şi inedită.

În cadrul prezentării vom proiecta filmulețe de pe site-ul thestoryofstuff.com, care exista deja cu subtitrare în limba română. Vă asteaptă o serie de piese de teatru, scurt-metraje explicative precedate de o prezentare a proiectului în cadrul căruia are loc acest eveniment. Activitatea se va continua cu o sesiune de discuții Open Space unde participanții vor avea ocazia să interactioneze şi să împartăşească idei şi opinii despre tema proiectului.

Eco-Awareness este un proiect cu temă ecologică şi conştiinţă europeană realizat în colaborare cu Filiala Cluj-Napoca a Organizației Naționale Cercetaşii României, finanţat prin programul Uniunii Europene, Tineret în Acţiune (Youth in Action). Perioada de desfăşurare a proiectului este între 1 Septembrie 2011 şi 1 Februarie 2012.

Unul din obiectivele proiectului este de a sensibiliza tinerii , dar nu numai, asupra modalităţilor prin care pot reduce amprenta proprie de CO2 printr-o serie de activități de educație non-formală în şcoli din Cluj-Napoca şi un Workshop la care participanții au avut la dispoziție materiale reciclabile şi reutilizabile pentru a-şi face accesorii şi obiecte decorative. În luna decembrie a anului 2011 a avut loc un Silent Party în Irish and Music Pub, la care fiecare petrecăreț a avut căşti la care a ascultat muzică, fie ea transmisă wireless, fie de pe propriul player.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.