Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Ea, tu și eu

Data
Loc
Cluj-Napoca

Marți, 26 Noiembrie 2013, începând cu ora 19:00, Compania Teatru Acum te invită la Teatrul Puck Cluj-Napoca unde va susține spectacolul de teatru Ea, tu și eu după o idee de Werner Schwab.

Text si regie: Laszlo Vadas. Coregrafie: Anca Ciupe.

„Niciodată să nu părăsești oamenii” este replica uneia dintre personaje și reprezintă punctul de plecare al concepției regizorale. Trăim într-o lume în care anormalul devine normal, în care „iubirea este tratată cu atâta ușurință” căci „în fiecare zi poți avea câte o legătură”. Evadarea celor trei personaje într-un imaginar prefabricat – în care „iubirea aproapelui” este privită, mai ales, prin prisma erotică și mercantilă, chiar dacă, din când în când, răzbat reminiscențe ale unei dorințe de iubire tandră, sinceră, adolescentină -, stârnește „mila râsului” ca o recunoaștere a propriei noastre condiții umane.

Viziunea tragi-comică a spectacolului propus de Compania Teatru Acum, ar putea fi interpretată ca o reformulare a aforismului lui Goya: „Singurătatea naște monștri”, dar lasă libertate spectatorului de a reflecta și asupra altor posibile chei de interpretare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.