Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Doborâre record mondial la flotări

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Duminică, 16 Martie 2014, începând cu ora 16:00, Polus Center Cluj te invită să asiști la încercarea de doborâre a recordului mondial de flotări executate pe dosul palmelor de către Petre Adrian, un luptător de judo clujean medaliat la campionatele europene și mondiale.

Sportivul a mai stabilit anul trecut un record național de flotări cu 1.419 repetări în 49 de minute, iar anul acesta va încerca să doboare recordul mondial și să-l detroneze pe britanicul Paddy Doyle ce deține un record de 627 repetări executate pe dosul palmelor, în 15 minute.

Petre Adrian este subofițer operativ în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj. Acesta practică judo încă din anul 1986, fiind medaliat la campionatul național de judo, iar după vârsta de 30 de ani a concurat la nivel internațional unde a obținut medalii la campionatele europene și mondiale.

Sunt amator în acest domeniu al flotărilor, îmi plac pur și simplu iar în momentul de față corpul meu rezistă unui asemenea efort. Sunt mândru de mine și am mare încredere că alături de cei prezenți voi depăși recordul mondial. Sper să fiu un exemplu pentru cei tineri, care trebuie să știe că se poate face pregătire fizică doar cu greutatea corpului și bineînțeles cu multă muncă poți deveni cel mai bun. Vă aștept cu mare drag să fiți alături de mine, a declarat Petre Adrian.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.